Quantcast

Γαστρονομική εμπειρία με την Μυρσίνη Λαμπράκη στην ατμοσφαιρική πισίνα του Hilton

Η Μυρσίνη Λαμπράκη μαζί με το Hilton Athens διοργανώνουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με το πρώτο pop-up pool bbq event στο πιο όμορφο καλοκαιρινό meeting point της πόλης, την ατμοσφαιρική πισίνα του Hilton.

Η  Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της έχουν δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό μενού φτιαγμένο αποκλειστικά με φρέσκα ελληνικά προϊόντα, ψημένα, φυσικά, όλα στα κάρβουνα και ετοιμάζονται να σας ταξιδέψουν σε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων κάτω από τον έναστρο αττικό, καλοκαιρινό ουρανό.

Διαλέξτε την ομπρέλα σας, χαλαρώστε και απολαύστε ζουμερά κρεατάκια, και όχι μόνο, που φλερτάρουν με τη φωτιά όπως τρυφερό σουβλάκι αρνιού περασμένο σε stick δενδρολίβανου με ντοματίνια, σουβλάκι με μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας, τυρί σχάρας «Μενοίκιο» τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο με σάλτσα από σταφύλι, φίνα μοσχαρίσια λουκάνικα dry age με δάφνη και λεμόνια Πόρου, σουβλάκι κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας και καπνιστό πελτέ Μήλου, ευωδιαστή σαλάτα με ψητές ντομάτες αρωματισμένες με δυόσμο γεμάτη από την συμπυκνωμένη γεύση του Αιγαιοπελαγίτικου ήλιου και πολλά πολλά ακόμα.

Menu*

  • Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή με ταχίνι, καβουρντισμένα αμύγδαλα και συκόμελο
  • Σουβλάκι συκώτι από μοσχίδα με σάλτσα λαδολέμονο και θρούμπι στη σχάρα
  • Σουβλάκι με μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας
  • Σουβλάκια αρνιού περασμένο σε stick δενδρολίβανου με ντοματίνια
  • Ψαρονέφρι ρολό με κρητική γραβιέρα τυλιγμένο σε φέτες μπέικον
  • Μοσχαρίσια λουκάνικα dry age με δάφνη και λεμόνια Πόρου
  • Σουβλάκι κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας και καπνιστό πελτέ μήλου
  • Τυρί σχάρας «Μενοίκιο» τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο με σάλτσα από σταφύλι
  • Σαλάτα με ψητές ντομάτες, δυόσμο και μαστέλο Χίου
  • Σαλάτα ταμπουλέ με σιτάρι και τραγανές κορδέλες από αραβικές πίτες
  • Πολίτικη σαλάτα με γλιστρίδα και στραγγιστό γιαούρτι

*Το μενού σερβίρεται με τη μορφή μπουφέ

Κόστος: 28€ /άτομο, (απεριόριστη κατανάλωση, δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά & αναψυκτικά).