Quantcast

H επεισοδιακή σχέση του 39χρονου επιχειρηματία με την 32χρονη καλλονή - Τι κρύβεται πίσω από την πτώση του από το μπαλκόνι

Πλήθος άγριων επεισοδίων, καταγγελίες για ξυλοδαρμό, ακόμη και βιασμό κρύβονται πίσω από την υπόθεση της πτώσης του 39χρονου επιχειρηματία από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Βούλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελεύθερος Τύπος'', η 32χρονη σύντροφός του που αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της για την υπόθεση, έχει στο παρελθόν καταγγείλει πολλές φορές τον 39χρονο, ακόμα και για απόπειρα απαγωγής.

Το πρώτο καταγεγραμμένο επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2018, όταν ο 39χρονος είχε καταγγείλει τη σύντροφό του ότι μετά από καυγά και ενώ εκείνη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι και του αφαίρεσε 78.000 ευρώ και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ η καθεμία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Άμεση Δράση για ξυλοδαρμό γυναίκας σε διαμέρισμα. Φτάνοντας στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί, βρήκαν την 32χρονη ξυπόλυτη, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι. Τους κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε, τη δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τη σοδόμισε με ερωτικά βοηθήματα και μπουκάλι και τη βίασε. Μάλιστα, η 32χρονη υποστήριξε ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα ρολόι.

Όταν η υπόθεση έφτασε στον ανακριτή, το ζευγάρι φαίνεται πως τα είχε βρει και υποστήριξε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση που προέκυψε λόγω «έντονης ερωτικής τους συνέρευσης και κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου, αφού οι εκδορές που είχαν και οι δύο, προέκυψαν κατά την ερωτική πράξη που έγινε με τη θέλησή τους». Τελικά, οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν με βούλευμα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τον Μάιο του 2018 , το ζευγάρι είχε νέο επεισόδιο, με την 32χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη, καταγγέλλοντας τον 39χρονο σύντροφό της για βιασμό. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε τότε στους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας εισέβαλε στο σπίτι της και μετά από επεισόδιο της προκάλεσε σωματικές βλάβες, τη σοδόμισε με ένα αντικείμενο μαγειρικής χρήσης και στη συνέχεια τη βίασε. Ωστόσο εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πήγε στο σπίτι της για να λύσουν τις διαφορές τους αφού στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση και αποκάλυψε ότι η 32χρονη είχε επιτεθεί στη σύζυγό του στη Γλυφάδα και προσπάθησε να αρπάξει την κόρη του.

Το τελευταίο καταγεγραμμένο επεισόδιο μεταξύ του ζεύγους καταγράφηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2019. Η 32χρονη ειδοποίησε τις Αρχές καταγγέλλοντας ότι ο επιχειρηματίας αφού της έκλεψε 3.500 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο γνωστού ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν γιατί έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους, την ξυλοκόπησε. Όπως περιέγραψε η 32χρονη, ο 39χρονος «μπροστά σε όλους με χτύπησε ξανά με τη γροθιά του και με έριξε κάτω και μετά με έσυρε στο πάτωμα».

Ο καβγάς του ζευγαριού έγινε στην είσοδο του ξενοδοχείου με τους υπαλλήλους να περιγράφουν στις καταθέσεις τους τον καβγά, επιμένοντας όμως ότι δεν είδαν τον άνδρα να τη χτυπά, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ένα ζήτημα στην πληρωμή του δωματίου.