Quantcast

Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον 8° Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Την δική της ενέργεια έδωσε η Protergia στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τόσο ως Επίσημος Χορηγός, όσο και με τη δική της ομάδα που πήρε μέρος στους αγώνες των 5 και 21 χλμ. Η #ProtergiaRunningTeam έτρεξε μαζί με τους χιλιάδες δρομέων, έχοντας ως επικεφαλής  τις  Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Λίλλη Αλεξούλη και Σοφία Ρήγα.

Χιλιάδες δρομείς πλημμύρισαν χθες, Κυριακή 17 Μαρτίου το κέντρο της Αθήνας, παίρνοντας μέρος σε μία από τις δύο διαδρομές του Ημιμαραθωνίου.  Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα μαζικό αθλητικό γεγονός στο κέντρο της πόλης  που στέφθηκε από επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση.

Στο πολύ όμορφο περίπτερο της στο Σύνταγμα, η Protergia καλωσόρισε και φιλοξένησε τους δρομείς αλλά και τους επισκέπτες, γεμίζοντάς τους ενέργεια, δώρα και καλή διάθεση. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης στα 400 μέτρα Μαρία Μπελιμπασάκη, μαζί με τη μαραθωνοδρόμο Σοφία Ρήγα, προετοίμασαν τους δρομείς για τον αγώνα με διατάσεις, για να σημειώσουν τις καλύτερες  δυνατές επιδόσεις. Και βέβαια, αμέσως μετά τον αγώνα, ένας δροσιστικός φυσικός χυμός περίμενε τους δρομείς για να τους αναζωογονήσει μετά την προσπάθειά τους.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αμέσως μετά τον αγώνα «Με την #ProtergiaRunningTeam προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε τη δική μας ενέργεια σε ένα αθλητικό γεγονός που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είναι αισιόδοξο που τόσοι άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν και να έχουν βάλει στη ζωή τους την άσκηση».

Η Σοφία Ρήγα από την πλευρά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε αθλητικές οργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της #ProtergiaRunningTeam . Η Protergia ως Επίσημος Χορηγός τον ΣΕΓΑΣ και των ενεργειών του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βάλουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας, καθώς ο αθλητισμός χρειάζεται στήριξη και ενέργεια».