Quantcast

Μαχαίρωσαν άντρα 11 φορές στα πόδια και έκαψαν τη μηχανή του στη Σόλωνος

Ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας δέχθηκε μαχαιριές στα πόδια από αγνώστους, οι οποίοι του έκαψαν και την μοτοσικλέτα. Το θύμα έχει δεχθεί μαχαιριά στο μηρό και μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ασκληπιού, στα Εξάρχεια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε μαζί του μια ελληνική σημαία και εξετάζεται εάν αυτή ήταν η αφορμή για να δεχθεί την επίθεση, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα. 

Εξάρχεια - επεισόδια - καμμένα αυτοκίνητα - φωτιά

Εξάρχεια - επεισόδια - καμμένα αυτοκίνητα - φωτιά

Εξάρχεια - επεισόδια - καμμένα αυτοκίνητα - φωτιά

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε κάποια διακριτικά στο κράνος ή στα ρούχα του, τα οποία αποτέλεσαν "κόκκινο πανί" για αντιεξουσιαστές που κινούνταν στην περιοχή, μετά απο το τέλος της αντισυγκέντρωσης - κόντρα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία - που πραγματοποιήσαν αριστερές οργανώσεις και αντιφασίστες στα Προπύλαια.

Μαλιστα, αφού διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση και καθώς ομάδα όσων μετείχαν σε αυτήν κινήθηκε προς την περιοχή των Εξαρχείων, προκαλώντας ζημιές σε οχήματα, μεταξύ άλλων και πυρπολώντας ένα αυτοκίνητο, όπως έγινε και με την μηχανή του άνδρα που μαχαιρώθηκε.