Quantcast

Παράτησαν στη μέση του δρόμου απορριμματοφόρο στο Πολυδένδρι Λαγκαδά

Αφημένο στο έλεος του οποιουδήποτε ήταν ένα απορριμματοφόρο του δήμου Λαγκαδά στον οικισμό του Πολυδενδρίου για 24 ώρες.

Όπως ανέφερε το lagadas.net, το απορριμματοφόρο παρουσίασε βλάβη χθες το μεσημέρι και ο οδηγός του αφού το ακινητοποίησε στη μέση του δρόμου, στη συνέχεια το εγκατέλειψε αφήνοντας πάνω τα κλειδιά, αλλά και ανοιχτά τα παράθυρα. Μάλιστα, εμπόδιζε την κυκλοφορία, ενώ το λεωφορείο της γραμμής αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν και να αλλάξει το δρομολόγιο του, αφού το απορριμματοφόρο κάλυπτε όλο το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι αφού είδαν πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για το παρατημένο απορριμματοφόρο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τις υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να μετακινήσουν το απορριμματοφόρο, το οποίο αποτελούσε κίνδυνο για τους οδηγούς, ειδικά τις βραδινές ώρες, αφού η φωτεινότητα στο σημείο εκείνο είναι περιορισμένη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το lagadas.net με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Τζαγγάνα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει το περιστατικό, καθότι έλειπε σε ταξίδι, και ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί σχετικά.

laga.jpg