Πού οφείλεται ο θάνατος της 88χρονης που έπεσε θύμα ληστείας - Τι έδειξε η νεκροψία

Με τη ζωή της πλήρωσε μία 88χονη στην Κρήτη την αντίσταση στους δύο κουκουλοφόρους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 88χρονη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο κουκουλοφόρους ληστές προσπάθησε να αντισταθεί. Τη βασάνισαν για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα, με αποτέλεσμα 24 ώρες μετά να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο εφιάλτης για την 88χρονη άρχισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα της όταν είδε ξαφνικά τους κουκουλοφόρους. Είχαν μπει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος του πρατηρίου καυσίμων που διατηρεί, παραβιάζοντας τη πόρτα της κουζίνας. Οι δράστες την χτύπησαν και την έδεσαν παίρνοντας όσα χρήματα βρήκαν στο σπίτι.

Η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και αμέσως ειδοποίησε την ανιψιά της κι εκείνη την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι συγχωριανοί της 88χρονης είναι συγκλονισμένοι και ζητούν τη σύλληψη των δολοφόνων.

Η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα ληστείας και πριν από λίγα χρόνια, συνέχιζε όμως να λειτουργεί το βενζινάδικο και μετά τον θάνατο του συζύγου της, με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου.