Quantcast

Στο Αυτόφωρο ο πατέρας του 8χρονου που ήταν κλειδωμένος στην τουαλέτα - Τι συμβαίνει με τη μητέρα

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να δικαστεί ο πατέρας του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας κλειδωμένο στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού του στον Μασταμπά με τους γονείς να λείπουν από το σπίτι.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού αλλά και η μητέρα του οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία.

Οι εισαγγελείς αποφασίζουν για την τύχη του παιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει παρέμβει προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του παιδιού έως ότου ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για τους γονείς.

Το 8χρονο αγόρι από την Τρίτη φιλοξενείται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ το επικρατέστερο σενάριο είναι η επιμέλεια του παιδιού να περάσει – για όσο διαρκέσει η διαδικασία – στις γιαγιάδες και τους παππούδες του 8χρονου.

Μάλιστα, το μικρό αγόρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων την προσεχή Δευτέρα.

Δεν φέρει σημάδια κακοποίησης το παιδί – Τι συμβαίνει με τη μητέρα

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το μικρό αγόρι έδειξαν πως είναι καλά στην υγεία του ενώ δεν φέρει σημάδια κακοποίησης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 8χρονου οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να κρίνουν πως δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.