Quantcast

Συνελήφθησαν δυο άτομα με πλαστά χαρτονομίσματα - Ανήλικος ο ένας

Δύο άτομα βουλγαρικής καταγωγής, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του τμήματος Μινώα Πεδιάδος, τη στιγμή που προσπαθούσαν να αγοράσουν αντικείμενα με πλαστά χαρτονομίσματα. Παράλληλα συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση εποπτρίας.

Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ, ενώ η αστυνομία διερευνά το αν υπάρχει κύκλωμα διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων στην περιοχή, καθώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι αρκετά τα κρούσματα με πλαστά στην περιοχή!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 

"Συνελήφθησαν, χθες (07.03.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, δύο αλλοδαποί (ανήλικος και 20χρονος) κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, χθες (07.03.2019) το απόγευμα άγνωστα άτομα πραγματοποίησαν συναλλαγές σε δύο επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μίνωα πεδιάδος κάνοντας χρήση (3) πλαστών χαρτονομισμάτων των (20) ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί πραγματοποίησαν τις παραπάνω συναλλαγές.

Άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί.

Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου".