Quantcast

Τ. Κουίκ: «Ευχαριστώ την Κυπριακή Αστυνομία και τους Κύπριους πολίτες για την απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων»

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο προεδρικό επίτροπο Φώτη Φωτίου είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, για να τον ευχαριστήσει για το αίσιο τέλος της απαγωγής των δύο μαθητών, μετά τις συντονισμένες ενέργειες της κυπριακής αστυνομίας.

«Κάνατε πολύ σημαντική δουλειά που απέδειξε το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της Αστυνομίας σας. Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους Κύπριους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δώσουν όποιες πληροφορίες νόμιζαν ότι θα ήταν χρήσιμες, για να φτάσουν οι διωκτικές αρχές στα ίχνη του δράστη και στην απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων» είπε ο κ. Κουίκ στον Κύπριο ομόλογό του για θέματα Διασποράς, Φώτη Φωτίου.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, χθες, σε όλο το δραματικό οκτάωρο της ομηρίας των δύο μαθητών που πηγαίνουν σε κυπριακό σχολείο διότι οι γονείς τους εργάζονται στην Κύπρο, ο κ. Φωτίου σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημέρωνε τον κ. Κουίκ για τις εξελίξεις, εκφράζοντάς του μάλιστα τη βεβαιότητα ότι με τις πληροφορίες που ελάμβανε η Κυπριακή Αστυνομία και με την ανάλυσή τους, θα έφταναν στον εντοπισμό του δράστη και στην απελευθέρωση των παιδιών.