Quantcast

Τελευταία πράξη του… δράματος για τον 83χρονο αγνοούμενο στην Κρήτη

Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να παιχτεί αύριο για την οικογένεια του 83χρονου αγνοούμενου, Γιώργου Τριανταφύλλου ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια με την νεκροψία – νεκροτομή να δίνει αύριο τις τελικές απαντήσεις.

Αύριο η κηδεία

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να απευθύνει το τελευταίο… αντίο αύριο στον 83χρονο Γιώργο.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως, στο Νέο Κοιμητήριο στη 1 το μεσημέρι.

Το χρονικό της… τραγωδίας

Ήταν Κυριακή 7 Απριλίου όταν ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε από την περιοχή της Παντάνασσας με το αυτοκίνητό του.

Έκτοτε χάθηκα τα… ίχνη του με τους συγγενείς να ειδοποιούν τις αρχές και να έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

Αστυνομικοί, Σαμαρείτες, εθελοντές και συγγενείς έψαχναν σε όλη τη περιοχή της ευρύτερη για να βρουν τόσο τον ίδιο όσο και το όχημα, που είναι μάρκας Honda Civic, χρώματος ανθρακί και φέρει με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ4615.

Σήμερα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, βρέθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα και μέσα σε αυτό υπήρχε ένα πτώμα το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη με τους συγγενείς του 83χρονου να επιβεβαιώνουν πως είναι ο ίδιος.