Quantcast

Αυστραλία: Καθηγήτρια έκανε σεξ με δύο μαθήτριές της - Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 20 έτη

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη είναι καθηγήτρια στο Περθ της Αυστραλίας η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο μαθήτριες, κάτω των 16 ετών.

Η 28χρονη γυναίκα που είναι ομοφυλόφιλη, είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτριες για περισσότερα από δύο χρόνια. Σύμφωνα με τη West Australian, η καθηγήτρια θα έπαιρνε τις μαθήτριες σε εκδρομές στην παραλία ενώ διοργάνωνε και φωτογραφικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια για χάρη τους.

Εναντίον της ξεκίνησε έρευνα όταν μία έφηβη ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με την καθηγήτριά της. Η γυναίκα δήλωσε ένοχη σε 48 σεξουαλικά αδικήματα περιλαμβανομένης και της ερωτικής επαφής με το θύμα της ηλικίας από 13-16 τη στιγμή του αδικήματος. Ασέλγησε στο θύμα έως και 19 φορές σε αρκετές περιπτώσεις περιλαμβανομένων και πολλών σεξουαλικών επιθέσεων την ημέρα της Αυστραλίας το 2016.

Το 2017, η καθηγήτρια έκανε σχέση με δεύτερη μαθήτρια, στην οποία ασέλγησε 14 φορές, όπως κατηγορείται. Η γυναίκα που διδάσκει στο συγκεκριμένο σχολείο από το 2013, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2018 και απολύθηκε από το Τμήμα Εκπαίδευσης. Τον Μάιο θα της ανακοινωθεί η ποινή της ενώ ο δικηγόρος της ζήτησε ψυχολογική αναφορά.