Quantcast

Διάγγελμα Μακρόν: Με μειώσεις φόρων απαντάει στα «κίτρινα γιλέκα»

Ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι οι μειώσεις φόρων θα χρηματοδοτηθούν από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, τη μείωση των δαπανών αλλά και από το να κάνει τους Γάλλους να εργάζονται περισσότερο.

Σημαντική μείωση του φόρου εισοδήματος υποσχέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν την Πέμπτη, σε ομιλία που έδωσε από την αίθουσα τελετών του Μεγάρου των Ηλυσίων, στην οποία ανακοινώσει τα συμπεράσματά του από τον Εθνικό Διάλογο και τα μέτρα που αποφάσισε να λάβει για να αντιμετωπίσει την κρίση των «κίτρινων γιλέκων».

Στο διάγγελμα του προς τον γαλλικό λαό, ο κ. Μακρόν ανέφερε ότι οι μειώσεις φόρων θα χρηματοδοτηθούν από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, τη μείωση των δαπανών αλλά και από το να κάνει τους Γάλλους να εργάζονται περισσότερο.

Ο ίδιος υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησής του, λέγοντας πως οι πολιτικές του έχουν φέρει ανάπτυξη.«Διερωτήθηκα: Πρέπει να σταματήσουμε ότι έγινε τα τελευταία δύο χρόνια; Πήραμε λάθος πορεία; Πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο» σημείωσε. 

Διαβάστε περισσότερα στο euro2day.gr