Quantcast

Έκανε στριπτίζ μέσα σε τράπεζα για να... πείσει τον υπεύθυνο να της δώσει δάνειο!

Είχε απόλυτη ανάγκη να πάρει δάνειο από την τράπεζα για να αγοράσει αυτοκίνητο, αλλά δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ο υπάλληλος της απάντησε αρνητικά. Έλα όμως που ήταν αποφασισμένη να μην υποχωρήσει εύκολα…

Ο λόγος για την 25χρονη Γιούλια Κουζμίνα, η οποία επιστράτευσε όλα της τα προσόντα, από τον επαγγελματικό της βίο, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις του τραπεζικού υπαλλήλου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Γιούλια πήγε στην τράπεζα αιτούμενη καταναλωτικό δάνειο για την αγορά αυτοκινήτου. Ο υπάλληλος αφού συνομίλησε μαζί της, της έδωσε αρνητική απάντηση καθώς τα νούμερα δεν έβγαιναν…

Η Γιούλια, που είναι στριπτιζέζ στο επάγγελμα προσπάθησε να τον δελεάσει κάνοντας αυτό που ξέρει καλά. Σηκώθηκε από την καρέκλα της, τράβηξε ψηλά την μπλούζα της αποκαλύπτοντας το πλούσιο μπούστο της και στη συνέχεια έβγαλε το σουτιέν της.

Ο αποσβολωμένος υπάλληλος, την είδε να αρχίσει να λικνίζεται ερωτικά, αλλά βρήκε το σθένος να σηκωθεί και να την καλύψει με το παλτό της, ζητώντας της να αποχωρήσει.

Η Γιούλια δεν θα πάρει αυτοκίνητο, τουλάχιστον τώρα και ο υπάλληλος θα μείνει στην ιστορία… για τις αντοχές του απέναντι στα κάλλη της πανέμορφης Ρωσίδας.