Quantcast

Νέο «ροζ» σκάνδαλο στη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εσωτερικών

Φωτογραφίες από μια τρελή νύχτα του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας με μια άγνωστη γυναίκα δημοσιεύουν σήμερα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά Closer και Voici ενώ ανέβασαν και βίντεο στις ιστοσελίδες τους.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο ο υπουργός χορεύει αγκαλιασμένος με τη νεαρή γυναίκα και τη φιλάει στο λαιμό. Ο Καστανέ πήγε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Noto” για να παρευρεθεί σε δείπνο. 

Λίγο μετά τις 2 το πρωί όμως, ο υπουργός βρέθηκε σε μια άλλη γιορτή, στο ίδιο μαγαζί. Αφού ήπιε μερικά ποτήρια βότκα, όπως αναφέρει το Closer εθεάθη να χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με νεαρή κοπέλα ονόματι Έμα, ενώ λίγο αργότερα της φιλούσε το μπράτσο και τον λαιμό. 

Μάλιστα οι αποκαλύψεις δεν βασίζονται μόνο σε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά αντίθετα κάποιοι από αυτούς έχουν τραβήξει και βίντεο που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί. 

Ο 53χρονος Κριστόφ Καστανέρ είναι με την σύζυγό του Ελέν για περισσότερα από 36 χρόνια και έχουν μαζί δύο κόρες.

Παλαιότερα η Liberation είχε αποκαλύψει ότι ο Καστανέρ ήταν λάτρης της νύχτας και του πόκερ, προτού απαρνηθεί την «αμαρτωλή» ζωή και επιστρέψει στο πανεπιστήμιο ώστε να ασχοληθεί με την πολιτική. 

Ο γαλλικός Τύπος επισημαίνει  το γεγονός πως όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 10 Μαρτίου, ενώ στη χώρα συνεχίζονται για 18η συνεχή εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» που έχουν προκαλέσει τη σοβαρότερη κοινωνική κρίση των τελευταίων ετών και τη στιγμή που ο υπουργός έχει ζητήσει από πολίτες και σώματα ασφαλείας υποδειγματική συμπεριφορά.