Quantcast

Σοκάρει η ομολογία των 7 φόνων του serial killer στην Κύπρο - Αναζητούν κι άλλα θύματα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου με την δράση του κατά συρροή δολοφόνου, αφού οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι φρικιαστικές, με το κουβάρι της υπόθεσης όχι μόνο να μην ξετυλίγεται, αλλά να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την συνέχιση των ερευνών. Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, ανέτρεψαν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα με τις έρευνες να αρχίζουν και πάλι στο Μιτσερό ενώ έρευνες θα γίνουν σήμερα και στη λίμνη Ξυλιάτου. Την ίδια ώρα, ενώπιον δικαστηρίου θα βρεθεί εκ νέου σήμερα ο φερόμενος ως κατά συρροή δολοφόνος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το όνομα «Ορέστης» για να παγιδεύει μεθοδικά τα θύματά του, έχει προχωρήσει χθες Πέμπτη, σε ωμή παραδοχή για τις δολοφονίες συνολικά πέντε γυναικών και ενός ανήλικου κοριτσιού. Οι ομολογία για την διάπραξη των δολοφονιών, έγινε μετά από εξαντλητικές ανακρίσεις. Υπενθυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας από το Νεπάλ ή τις Ινδίες και πρόκειται για ένα από τα επτά θύματα του 35χρονου.

Σοκαρισμένοι από τα όσα άκουσαν από το στόμα του επονομαζόμενου «Ορέστη», η δράση του οποίου σοκάρει, είναι οι ανακριτές καθώς στη λίστα των θυμάτων του βρίσκονται δύο ανήλικα κορίτσια. Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων του ανέρχεται στα 7. Για την 6χρονη Σιέρρα, έχει υποδείξει το σημείο όπου πέταξε το άψυχο σωματάκι της και αυτό κατά τους ισχυρισμούς του είναι στη λίμνη Ξυλιάτου όπου σήμερα, αρχίζουν έρευνες με σκάφανδρο.

Μάλιστα, ο 35χρονος στρέφει ξανά τις έρευνες στο Μιτσερό, αφού όπως ισχυρίζεται εκεί βρίσκονται η μάνα και κόρη από την Ρουμανία, όπως και η σωρός της Μαρικάρ και συγκεκριμένα είπε ότι τα πτώματα βρίσκονται απέναντι από το μεταλλείο, έτσι οι έρευνες των αρχών σήμερα στρέφονται ξανά σε εκείνη την περιοχή, την ίδια ώρα που στη λίμνη Ξυλιάτου καταβάλλονται προσπάθειες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα.

Στη μακάβρια λίστα των θυμάτων είναι:

• Μαίρη Ρόουζ και η 6χρονη κόρη της Σιέρρα

• Αριάν Παλάνας Λοζάνο

• Μαρικάρ Βαλντέζ

• Πτώμα γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας

• Μητέρα και κόρη από την Ρουμανία

Από τα 7 θύματα του, έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής τα 3. Η Μαρί Ρόουζ, η Αριάνα Παλάνας και η γυναίκα από την Ινδία ή από τον Ναπάλ. Προσπάθειες για εντοπισμό των άλλων τεσσάρων θυμάτων.