Quantcast

Ξέσπασμα Κλούνεϊ: Καταδιώκουν την Μέγκαν όπως έκαναν με την Νταϊάνα

Τα μέσα ενημέρωσης παρενοχλούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως ακριβώς έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο καταδιωκόμενη από παπαράτσι, είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, φίλος της 37χρονης δούκισσας του Σάσεξ.

Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ παρέστησαν στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, τον δεύτερο γιο της Νταϊάνας, τον περασμένο Μάιο, μετά τον οποίο η Αμερικανίδα σταρ εντάχθηκε στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί, κάτι που έχει ήδη εντείνει το τεράστιο ενδιαφέρον των μμε.

"Την κυνηγούν παντού. Η Μέγκαν Μαρκλ καταδιώκεται και διασύρεται. Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών που καταδιώκεται και διασύρεται όπως ακριβώς η Νταϊάνα, η ιστορία επαναλαμβάνεται", είπε ο Κλούνεϊ στο αυστραλιανό περιοδικό WHO.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ορισμένα ΜΜΕ δημοσίευσαν λεπτομέρειες από μια προσωπική επιστολή --όπως ανέφεραν-- που έστειλε η Μέγκαν στον πατέρα της.

"Δεν μπορώ να σας πω πόσο θλιβερό είναι αυτό", είπε ο Κλούνεϊ. "Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της... η Μέγκαν υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο".

Τον Ιανουάριο, πέντε στενοί φίλοι της Μέγκαν μιλώντας στο περιοδικό People τόνισαν ότι η δούκισσα αντιμετώπισε "ψέματα και αναλήθειες" και ένα "γενικευμένο μπούλινγκ" και ότι ίδιοι ανησυχούν για το πώς μπορεί να επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ίδια και το μωρό της.

Το 2016, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε μια σπάνια ανακοίνωση επικρίνοντας τα μμε για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της Μέγκαν, λέγοντας ότι η ίδια υπέστη "κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης" από τον Τύπο.

Ο Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, είχαν μια τεταμένη σχέση με τον Τύπο από τότε που η μητέρα τους πρίγκιπα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.