Quantcast

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς

Χειροπέδες στη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι κατηγορίες του δικηγόρου της.

Συνελήφθη στο Οχάιο η Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, η πελάτισσά του συνελήφθη λόγω του ότι άφησε πελάτες να την αγγίξουν ενώ έκανε το νούμερό της σε στριπτιτζάδικο, κάτι που αποτελεί παραβίαση του νόμου.

Ο ίδιος, πάντως, έκανε λόγο για κίνηση «πολιτικά υποκινούμενη», προσθέτοντας ότι, η Ντάνιλες είχε κάνει το ίδιο νούμερο σε εκατοντάδες κλαμπ στην αμερικανική επικράτεια και η σύλληψή της έχει «άρωμα απόγνωσης».

«Θα πολεμήσουμε τις ψεύτικες κατηγορίες», έγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, η πελάτισσά του δέχθηκε «μη σεξουαλικό άγγιγμα» από πελάτη του στριπτιτζάδικου, στο οποίο έδινε παράσταση.

Η νομοθεσία του Οχάιο προβλέπει την απαγόρευση αγγίγματος γυμνών ή ημίγυμνων χορευτών από μη μέλη της οικογένειάς τους.

Στόρμι Ντάνιελς - σύλληψη - tweets

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2006, περίοδος κατά την οποία ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν παντρεμένος. Ο ίδιος αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Ντάνιελς.

Στόρμι Ντάνιελς - σύλληψη - tweets

Η Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του για μη τήρηση εμπιστευτικής συμφωνίας που είχαν συνάψει λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr