Quantcast

Το μεγάλο άγχος της Jennifer Aniston: Τι ψάχνει να βρει απεγνωσμένα;

Σχεδόν ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux χώρισαν και ακόμη υπάρχουν και κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό όχι μόνο να επανασυνδέεται με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, αλλά να περιμένουν και παιδί. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν ισχύει, με την Jennifer να διαψεύδει την είδηση αυτή εμμέσως σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το τελευταίο διάστημα όμως, φήμες τη θέλουν να είναι απεγνωσμένη και αναστατωμένη, ψάχνοντας κάτι –θεωρητικά- σημαντικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Life & Style η 49χρονη ηθοποιός ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν συνοδό (ή ραντεβού) για να παρευρεθεί μαζί του στα Oscar.

Το άρθρο αναφέρει πως η ηθοποιός δεν θέλει να πάει μόνη της ασυνόδευτη στα βραβεία ή σε κάποιο από τα πάρτι της βραδιάς, γι’ αυτό και βρόσκεται στην αναζήτηση του άντρα που θα τη συνοδεύσει. Η πηγή μάλιστα αναφέρει πως στην αναζήτηση τη βοηθούν και οι φίλοι της Courteney Cox, Jimmy Kimmel και Jason Bateman. Η Jennifer ξέρει πως όποιον και αν διαλέξει ο σχολιασμός θα είναι ανελέητος, αλλά είναι εντάξει με αυτό.

Ο λόγος που δεν θέλει να πάει μόνη της, χωρίς κάποιον συνοδό, είναι πως θα συνεχίσουν να σχολιάζουν. Οπότε γιατί να μην τους δώσει έναν πραγματικά καλό λόγο να σχολιάσουν; Σύμφωνα με το tabloid, η Aniston λέγεται πως θα μπορούσε να πάει με τον Jon Hamm, τον Scott Eastwod ή ακόμη και με το πρώην φλερτ της, τον John Mayer. Το περιοδικό People διαψεύδει την είδηση, αναφέροντας πως η Jennifer είπε πως δεν χρειάζεται συνοδό, ωστόσο το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε ως τις 25 Φεβρουαρίου να μάθουμε την αλήθεια.