Quantcast

Έξαλλες ιστορίες του Φρέντι που δεν δείχνει το «Bohemian Rhapsody»

Στις μεγάλες στιγμές της ζωής του Φρέντι Μέρκιουρι εστιάζει η κινηματογραφική βιογραφία «Bohemian Rhapsody», με τον Ράμι Μάλεκ να υποδύεται τον χαρισματικό leader των Queen.

Όμορφες ιστορίες, λίγο έξαλλες ιστορίες, ιστορίες που έχτισαν τον χαρακτήρα «Φρέντι» μένουν απέξω. Κάποιες απ' αυτές παρουσιάζει το «Vanity Fair».

Μία από αυτές που πλέον ανήκουν στη σφαίρα του θρύλου είναι η βραδιά που ο Φρέντι πήγε για κλάμπινγκ με την Πρινσές Ντι. Στο βιβλίο της «The Power of Positive Drinking», η ηθοποιός Κλίο Ρόκος γράφει ότι Φρέντι και Νταϊάνα, μαζί με την ίδια και τον κωμικό Κένι Έβερετ κάνανε μια μέρα παρέα, πίνανε σαμπάνια, ο Φρέντι, ο Κένι κι η Ρόκος έκαναν σχέδια για το βράδυ κι η Ντι επέμενε να πάει μαζί τους. «Ήταν σε φουλ σκανταλιάρικη διάθεση» γράφει η Ρόκος. Προσπάθησαν να τη μεταπείσουν, αλλά ο Φρέντι είπε στους άλλους δύο «άντε, αφήστε το κορίτσι να διασκεδάσει λίγο». Κατέληξαν σε ένα γκέι μπαρ στο νότιο Λονδίνο, το Royal Vauxhall Tavern. Μπαίνοντας, πίστευαν ότι όλοι θα πρόσεχαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά ο κόσμος την «έσβησε» από το οπτικό του πεδίο. Αυτός που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν ο Φρέντι!