Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στις Κασέτες του Μελωδία!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις ΚΑΣΕΤΕΣ που έφτιαξαν, σε μια μοναδική συναυλία αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2.

Τρίτη Κασέτα του Μελωδία, με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία.

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου, και με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου πατούν το rec και παρουσιάζουν ζωντανά τη δική τους Κασέτα.

Ανεβαίνουν στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνουν ένα mixtape, ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς. Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου στις 20.00. Στο live stage του Μελωδία 99.2

Συντονιστείτε στον Μελωδία 99.2 και επισκεφτείτε το www.melodia.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε διπλή πρόσκληση ώστε να δείτε την Κασέτα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου από κοντά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και γραφτείτε στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.