Quantcast

Εξιτήριο πήρε ο Κωνσταντινέας: «Όποιος θρέφει το μίσος είναι συνένοχος» - Εγιναν 5 συλλήψεις

''Το μίσος φέρνει μίσος. Όποιος το θρέφει είναι συνένοχος. Πρέπει να σταματήσει αυτό'' δήλωσε εξερχόμενος από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας για την επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμάτα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή:

Η ανακοίνωση του βουλευτή: Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με πλημμύρησαν με μηνύματα στήριξης. Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφθηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σχετικά με τη χθεσινή επίθεση εις βάρος του.

"Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δε μπορούν να τις πάρουν. Το μίσος φέρνει μίσος και βία. Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας. Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν «πατριώτες» μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον" καταλήγει η ανακοίνωση.

Πέντε συλλήψεις

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, το απόγευμα της Κυριακής, στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα “Ελευθερία”.

Συνολικά, μέχρι αργά χθες βράδυ, είχαν πραγματοποιηθεί 11 προσαγωγές υπόπτων.