Quantcast

Κικίλιας: Πολιτικός τζογαδόρος ο Τσίπρας - Η Αριστερά δεν είχε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα

«Ο Τσίπρας είναι πολιτικός τζογαδόρος και ρίχνει την τελευταία του ζαριά», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στο «πακέτο» Τσίπρα με τα θετικά μέτρα.

«Ο Τσίπρας είναι πολιτικός τζογαδόρος και ρίχνει την τελευταία του ζαριά», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στο «πακέτο» Τσίπρα με τα θετικά μέτρα.

 «Ο πρωθυπουργός επέλεξε να προκαλέσει ένταση. Όποιος χάνει και υπολείπεται, δεν έχει ψυχραιμία και προσπαθεί να προκαλέσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον ενικό λέγοντάς του «είσαι πολύ λίγος να μιλάς για μένα» και μετά έστειλε εν είδει μπράβου τον κ. Πολάκη να πουλήσει τσαμπουκά από κοντά», δήλωσε για τη χθεσινή αντιπαράθεση στη Βουλή, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη του στο «ΘΕΜΑ FM».

«Τέσσερα χρόνια είμαστε θεατές του ίδιου έργου στη Βουλή. Τον κ. Τσίπρα να υβρίζει συστηματικά τον κ. Μητσοτάκη, τη γυναίκα του, την οικογένειά του. Βλέπετε πώς φέρνει η ζωή τα πράγματα. Ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κλείνει με τον πιο θλιβερό και πικρό τρόπο για τον κ. Τσίπρα. Ο Μητσοτάκης έσπασε χθες τον τσαμπουκά του Τσίπρα», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Πρόσθεσε δε, ότι «αποκαλύφθηκε πως το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς δεν υπήρχε ποτέ. Ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από ευπρέπεια, δεν έχει αρχές όταν υβρίζει συστηματικά την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αξίες όταν εξομοιώνει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Πολάκη σε σχέση με την προσβλητική και ντροπιαστική συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο με αναπηρία. Και όποτε θέλει να προκαλεί τη συνείδηση, τις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων, θα παίρνει πληρωμένες απαντήσεις».

Σχολιάζοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο, ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «τραγελαφικό ο άνθρωπος που έχει υπερφορολογήσει αγρίως τον ελληνικό λαό με 29 νέους φόρους, που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη, που έχει σε ομηρία την ελληνική οικονομία, που δεν έχει προχωρήσει ούτε μία επένδυση, να έρχεται σε πανικό προσπαθώντας να αντιγράψει το πρόγραμμα της Ν.Δ. με ημίμετρα. Γιατί μιλούν για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% που ήταν επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά όχι για τα ροφήματα, τον καφέ και τα αναψυκτικά. Είναι σε πανικό και ως πολιτικός τζογαδόρος ρίχνει την τελευταία του ζαριά».

Ερωτηθείς αν η Ν.Δ. θα τα ψηφίσει στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι «η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματός μας, θα ψηφίσουμε αυτά τα οποία λέμε επί τέσσερα χρόνια. Ο κ. Τσίπρας βέβαια θέλει να δεσμεύσει με όσα ψηφίζει και τον επόμενο πρωθυπουργό. Είναι τραγικά όσα γίνονται και είναι ένας πικρός τρόπος να μάθουμε τι συμβαίνει όταν εμπιστευόμαστε την εξουσία σε ψεύτες και λαϊκιστές».