Quantcast

Κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ - Φίλης: Κρίμα για τον Ν. Παππά να υποπέσει σε τέτοιο ολίσθημα

Εσωκομματική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Φίλη και τον Νίκο Παππά με φόντο την ΕΡΤ. Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του πριν από λίγες μέρες έκανε λόγο για ύπαρξη παραδιοίκησης στην ΕΡΤ. 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε κ. Φίλης. Ο κ. Παππάς μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 χαρακτήρισε ταυτόσημες τις απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Λυριτζή επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, ερωτηθείς για το θέμα. «Έχουν διατυπωθεί οι απόψεις από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει συμπεράσματα. Δεν νομίζω ότι απασχολεί πολύ τον κόσμο αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα μεγιστοποιούμε, διατυπώνονται διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις για την πορεία της δημόσιας τηλεόρασης», είπε.

Ωστόσο, ο Νίκος Φίλης επανήλθε στο θέμα και με γραπτή του δήλωση απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Παππάς το απόγευμα της Πέμπτης. «Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου». Παράλληλα προσθέτει πως «ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Φίλη

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα. Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει 'μαύρο'. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.»