Quantcast

Κορυφαία διάκριση για το Sani Resort

Το βραβείο του καλύτερου Hospitality Design Hotel κέρδισε το Sani Dunes στο πλαίσιο των Hospitality Awards του Connoisseur Circle, ενός από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία. Τα βραβεία, τα οποία τίμησαν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού, απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Εκθεσης ITB στο Βερολίνο.

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων, προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στις φιλοξενούμενους που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Η αναγνώριση του πολυτελούς συγκροτήματος σε αυτά τα βραβεία  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει.

Η Αρχιτεκτονική Μελέτη, το Ιnterior Design καθώς και η eπίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.