Quantcast

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ακολουθεί τον δρόμο του προωθημένου αυταρχισμού

«Η έλευση της ανεπιθύμητης Μέρκελ στην Ελλάδα υπήρξε ευκαιρία για την κυβέρνηση και το ευρωπαϊκό νεοαποικιακό καθεστώς της χώρας να προχωρήσουν σε πρόβα επί πραγματικών περιστάσεων της νέας αυταρχικής και ολοκληρωτικής ευρωπαϊκής Ελλάδας της άγριας προωθημένης καταστολής στα πρότυπα που εγκαινίασε ο άλλος ευρωπαϊστής Μακρόν κατά των κίτρινων γιλέκων» αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν θυμάμαι τέτοια αγριότητα, μανία και φανατισμό των ΜΑΤ σαν και αυτήν που επέδειξαν με άνωθεν εντολές στη χθεσινή διαδήλωση ενάντια στην Μέρκελ και τις νεοαποικιακές πολιτικές της κατεστημένης Γερμανίας. Δεν μιλάμε, μόνο, για χημικό πόλεμο και βροχή από δακρυγόνα, βλήματα κρότου - λάμψης, μεθοδικό κυνηγητό και τυφλά χτυπήματα με γκλομπς από πίσω αλλά και για μια επίθεση με δολοφονικά χαρακτηριστικά αφού τα ΜΑΤ έριχναν τις βομβίδες ψηλά, όχι στο έδαφος αλλά στο ψαχνό, με αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς διαδηλωτών στο κεφάλι, ενώ από τύχη, πιθανότατα, δεν θρηνήσαμε θύμα» προσθέτει.

«Το καινούργιο είναι οι σκηνές και εικόνες από κοινωνίες του Όργουελ με τα drones να πετάνε χαμηλά πάνω από τους διαδηλωτές κα να ελέγχουν και να επιτηρούν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα, δίνοντας την δυνατότητα στην πολιτική ηγεσία και τις αστυνομικές αρχές να κατευθύνουν ζωντανά τις άγριες επιχειρήσεις της πιο προωθημένης καταστολής. Ένας νέος προωθημένος ευρωπαϊκός αυταρχισμός και ολοκληρωτισμός έχει εμφανισθεί από μια Ευρώπη του ευρωμάρκου και των τραπεζών που παρακμάζει» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΛΑΕ.