Quantcast

Μητσοτάκης: Ξεκινάμε καμπάνια «Real Macedonia» - Ο Τσίπρας δεν τολμά εθνικές εκλογές, θα χάσει σε δύο δόσεις!

Με τις ευρωεκλογές να απέχουν μόλις 34 ημέρες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε στις εκλογές, τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τις καταγγελίες Μαρινάκη στη συνέντευξή του στον Realfm 97,8.

Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον RealFm 97.8 και έκανε επίθεση στον Νίκο Παππά ζητώντας παράλληλα απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης, από την πλευρά του κ. Παππά; Αν αυτά είχαν ειπωθεί για μένα θα είχαν προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω τυπικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη όπως έχω με όλους τους επιχειρηματίες. Δεν έχω καμία κοινωνική, δεν έχω φιλική επαφή. Ούτε τακτικά τον βλέπω. Εγώ δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή, ούτε έρχομαι να εξαργυρώσω κάποια γραμμάτια την επόμενη ημέρα».

«Ξέρουμε ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται κάποιος Παππάς. Όχι ρασοφόρος. Τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας ή όχι;», κατέληξε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καμπάνια «Real Macedonia»

Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως πρόκειται για μια κακή συμφωνία, ενώ ερωτηθείς για το τι θα κάνει μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μετριαστεί το κακό.

Τόνισε πως ίσως το κόμμα του να ξεκινήσει μια καμπάνια για την «πραγματική Μακεδονία», αναφέροντας μάλιστα τον όρο «Real Macedonia». Στο ερώτημα αν αυτό θα παραβίαζε την Συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε κατηγορηματικά όχι και εμφανίστηκε αποφασισμένος για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο Τσίπρας δεν τολμά να κάνει εθνικές εκλογές

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Η ΝΔ παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιό της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το ευρωψηφοδέλτιό μας. Από την ευρωκάλπη θα βγουν και πολιτικά μηνύματα και συμπεράσματα. Το βράδυ της 26ης Μαΐου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο μεγάλος ηττημένος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγάλος νικητής η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει τώρα εθνικές εκλογές γιατί ξέρει ότι θα χάσει. Θα χάσει απλά σε δύο δόσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στην πολιτική επικαιρότητα, αλλά και στον θόρυβο που ξέσπασε με αφορμή την τοποθέτησή του για τα δώρα Χριστουγέννων, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν προτίθεται να «κόψει» τα δώρα Χριστουγέννων, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μονταζιέρα» και fake news.