Quantcast

ΝΔ: Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, επισυνάπτει φωτογραφία στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζοντας στον καθρέφτη, βλέπει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Επίσης, επισυνάπτει συγκεκριμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο διαδίκτυο για τον κ. Πούλη.

Την Τετάρτη, νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον πρώην πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στον κ. Πουλή με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», τον κάλεσε να ομολογήσει «τι έχει κλέψει,μαζί με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» και ζήτησε να φέρει χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook «Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι' αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αϊντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)».

Μετά την ανάρτηση αυτή, ο κ. Πουλής απάντησε με ανάρτησή στο προφίλ του αναφέροντας: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...».

Δείτε τις αναρτήσεις: