Quantcast

Νέες βολές Καμμένου: Αυτά είπα στο υπουργικό για τον Σόρος!-Κοτζιάς: Θα σβήσουν τα πρακτικά;

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ ο κ. Κοτζιάς αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι θέλουν να σβήσουν τμήματα των πρακτικών του υπουργικού συμβουλίου.

Με ένα οργισμένο tweet αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος τόσο στις αναφορές του Νίκου Κοτζιά για τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στο υπουργικό, αλλά και την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

Σε νέα δήλωσή του ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι πενήντα εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν».

Κοτζιάς: Θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού;

Κύκλοι του τέως ΥΠΕΞ μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο κ. Κοτζιάς επιμένει σε όσα είπε δημοσίως και μάλιστα, απευθύνει μήνυμα σε όσους ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο.

"Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε" είναι το μήνυμα του τέως ΥΠΕΞ.