Quantcast

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ και Μαξίμου για την ερμηνεία του... «Αυτοεξευτελισμού»

Νέα Δημοκρατία και Μαξίμου αντάλλαξαν non paper με αιχμηρά σχόλια. Αφορμή το σχόλιο της ΝΔ περί «αυτοεξευτελισμού» για Τσίπρα και Καμμένο, με το Μαξίμου να απαντά με νέο σχόλιο «επιστρέφοντας» τον χαρακτηρισμό δίνοντας την δική του... ερμηνεία της λέξης.

Αρχικά αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις.

ΝΔ: Αυτοεξευτελισμός, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης

 

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο».

Η απάντηση Μαξίμου για το σχόλιο της ΝΔ περί «αυτοεξευτιλισμού»

Με non paper το Μαξίμου σχολιάζει την ανακοίνωση της ΝΔ αναφέροντας:

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από  τις δηλώσεις της».