Quantcast

Συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και η ατάκα για το βλέμμα «δεξιά κι αριστερά»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-HELEXPO.

Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας, ενώ τον συνόδευαν στελέχη και βουλευτές.

Ο κ. Τζήκας παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Στο περίπτερο του Άρη: Με κάνατε τερματοφύλακα

Το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης ήταν ένας από τους σταθμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους χώρους της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς. Οι δύο άντρες του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1.

"Με κάνατε και τερματοφύλακα" σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Μητσοτάκης.

"Όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1" σχολίασε ο κ. Σαμολαδάς και πρόσθεσε: "Η αυτοδυναμία από εδώ περνάει".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο του Ηρακλή.

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

Στις 20:00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».