Quantcast

Τασούλας στον realfm: Σκηνοθετημένη η διαφωνία Τσίπρα - Καμμένου

“Η Βουλή δεν είναι μαθημένη από ευθιξία, γιατί εδώ πέρα ξεφεύγει ακόμη και από το να είναι συνταγματικό και πάει σε θέμα στοιχειώδους ευθιξίας. Ο κυβερνητικός εταίρος εδώ και καιρό απειλεί με άρση της εμπιστοσύνης πάνω στην οποία στηρίζεται αριθμητικά η παρούσα κυβέρνηση”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας στον realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Καταρχήν, εγώ θεωρώ ότι και οι δύο επιθυμούν οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 επειδή δεν μπορούν να τις κάνουν τον Νοέμβριο. Εγώ περιμένω να αλλάξουν και την ώρα των εκλογών, αντί για τις 7 το πρωί να ξεκινήσει στις 8 για να κερδίσουν και μία ώρα. Λέω αυτά τα υπερβολικά για να δείξω πόσο μανιακά θέλουν έστω και μία τελευταία ώρα εξουσίας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η επιδίωξη, εκεί θα το πάνε. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, θα συμβεί κατά τη γνώμη μου μόνο λόγω λάθους στη σκηνοθεσία της διαφωνίας τους” σημείωσε ο κ. Τασούλας και πρόσθεσε:

“Επειδή η σκηνοθεσία της διαφωνίας τους ή η σκηνοθεσία της ρήξης έχει πάρει διαστάσεις επαναλαμβανόμενες, ό,τι επαναλαμβάνεται στατιστικά έχει τον κίνδυνο κάποιου λάθους ή κάποιος τρίτος να μην καταλάβει κάτι από τη σκηνοθεσία και να σημειωθεί ένα θεσμικό λάθος το οποίο δεν διορθώνεται. Εγώ θεωρώ ότι είναι μία σκηνοθεσία η οποία αποσκοπεί σε διαφορετικά ακροατήρια, γιατί οι άνθρωποι απευθύνονται σε διαφορετικά ακροατήρια καταρχήν, και από εκεί και πέρα αυτό που τους δένει, το θεμέλιο της σχέσης τους, το θεμέλιο της σκηνοθεσίας είναι η παραμονή στη εξουσία όσο περισσότερο γίνεται”.

Στο ερώτημα εάν αυτή η κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα να πάει μέχρι το τέλος ο κ. Τασούλας απάντησε μεταξύ άλλων ότι “εάν πάρει σε ψήφο εμπιστοσύνης που θα φέρει ο ίδιος 151 ψήφους, τυπικά συνταγματικά αυτή η κυβέρνηση αριθμητικά στέκει. Πολιτικά, ηθικά είναι μία κυβέρνηση κουρελού, γιατί συντίθεται στους τελευταίους μήνες της συνταγματικής της θητείας από ετερόκλητα στοιχεία”.