Quantcast

Το πρωί το ραντεβού του Τσίπρα με τον Καμμένο - Συνέντευξη Τύπου από τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν το πρωί της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news. 

Αρχικά το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ωστόσο αποφασίστηκε να γίνει νωρίτερα, επιταχύνοντας τις εξελίξεις.

Η συνάντηση των δυο κυβερνητικών εταίρων, καθυστέρησε προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ΠΓΔΜ αναφορικά με τις αλλαγές στο Σύνταγμα της γείτονος χωράς, αλλά μετά την χθεσινή ψηφοφορία, η «καυτή πατάτα» περνάει πλέον στην ελληνική πλευρά.

Μετά τη συνάντησή τους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου (12.30) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αναλυτικά:

"Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αύριο (σ.σ σήμερα) Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 12:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica)".