Quantcast

Το βλέμμα στα θαλάσσια σπορ!

Σύμπραξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον οργανισμό Safe Water Sports.
Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ, διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα σχέδια του Δήμου, στα πλαίσια την προγραμματικής σύμβασης που υπογράφει ο Δήμου με το SWS, αναφορικά με την δημιουργία ψυχαγωγικού - εκπαιδευτικού κέντρου σε παραλία του Δήμου το καλοκαίρι του 2018, την πρωτοβουλία του για την σήμανση των παραλιών με τις πινακίδες του Οργανισμού καθώς και την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ - ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το SWS στα σχολεία του Δήμου.

Ο πρόεδρος του Safe Water Sports, Παναγιώτης Πασχαλάκης αναφέρθηκε σε όλες τις Δράσεις του Οργανισμού και ειδικότερα στον απολογισμό της καλοκαιρινής περιόδου 2017 με τις συνεργασίες άλλων Δήμων και φορέων, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν το Έργο του Οργανισμού.

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα, τόνισε τη σημασία του πρότυπου πιστοποίησης certified quality της TUV AUSTRIA για τις εταιρείες που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ και τις θαλάσσιες δραστηριότητες με σκοπό να παρακινήσει επιχειρηματίες του χώρου να επιλέξουν τη διαδικασία πιστοποίησης για την επιχείρησή τους.

Η επαγγελματική συνείδηση στον κλάδο αυτό, όπως σημειώνεται, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ασφάλεια.

Ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης, Χρήστος Αφρουδάκης, δήλωσε περήφανος ως Πρεσβευτής του Safe Water Sports αλλά και ως δημότης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ