Quantcast

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον gadgetακια της παρέας!

Για την πόλη της Αθήνας μπορεί κανείς να πει ότι είναι άχαρη, γεμάτη τσιμέντο, χωρίς πράσινο, αφιλόξενη για κατοίκους και επισκέπτες, και θα έχει απόλυτο δίκιο.  Όμως, όσοι οι νύχτες μεγαλώνουν, οι γιορτές πλησιάζουν και η πόλη φοράει τα γιορτινά της, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας αλλάζει πρόσωπο και γίνεται προορισμός που χαίρεσαι να τον περπατάς.

Τί πιο ωραίο από μία μεγάλη βόλτα που θα ξεκινήσει από το Μουσείο της Ακρόπολης, θα κατηφορίσει τον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου, θα ενωθεί με το πλήθος και τους μικροπωλητές στο Θησείο, θα ανηφορίσει την Ερμού με τα μαγαζιά και θα καταλήξει σε καφέ, ρεμβάζοντας το δέντρο της πλατείας Συντάγματος, τη φωταγωγημένη Βουλή και τα ξενοδοχεία, από τη ζεστασιά του Public Cafe;

Ενός Public, που έχει μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο κουτί δώρων, γεμάτο με δεκάδες χιλιάδες δώρα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και με μία σειρά εκδηλώσεων που θα μοιράζουν χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους,  καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Όσο λοιπόν θα τριγυρίζεις στου πέντε ορόφους του κτηρίου, για να ανακαλύψεις όλα τα δρώμενα, γιατί να μην ολοκληρώσεις και τα ψώνια για τα δώρα όλων, επιλέγοντας μερικά από τα πιο cool gadgets που μπορείς να βρεις;

Έχεις κάποιο φίλο/η, που λατρεύει τα social media και το βίντεο; Το DJI Osmo Mobile 2 θα μετατρέψει του smartphone του/της σε βιντεοκάμερα μεεπαγγελματικού επιπέδου σταθεροποίηση, ώστε να μπορεί να καταγράψει κάθε στιγμή, χωρίς τον φόβο ότι τα πλάνα θα βγουν κουνημένα.

Ή γιατί να μην κάνεις κάποιον διπλά χαρούμενο με το πακέτο του φορητού δίσκου Elements της WD και του ασύρματου ηχείου Audio Splash της Crystal Audio; Με χωρητικότητα 1TB ο δίσκος της WD μπορεί να αποθηκεύσει όσα αρχεία, μουσική, ταινίες μπορεί να θέλει κανείς διαρκώς μαζί του, χωρίς να χάνει χρόνο στις μεταφορές αρχείων χάρις στην υποστήριξη USB 3.0. Όσο για το ασύρματο ηχείο της Crystal Audio, αυτό μπορεί να προσφέρει διασκέδαση παντού, αφού είναι αδιάβροχο και ενισχυμένο με πιστοποίηση iPX4 και αυτονομία 8 ωρών.

Έχεις κάποιον που επιθυμεί ένα πιο ενεργό lifestyle; Βοήθησέ τον να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητάς του, με το διακριτικό αλλά πλήρες Mi Band 3 της Xiaomi, που καταγράφει τα πάντα, από τα βήματα και τον ύπνο, μέχρι τους καρδιακούς παλμούς, ενώ κρατάει πλήρες ιστορικό στην δωρεάν εφαρμογή Mi Fit για Android και iOS.

Τέλος, ένα στιλάτο backpack με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και laptop 15”, όπως το S15005-13 της 8848 Bana  είναι ένα χρηστικό δώρο από ένα φοιτητή/φοιτήτρια, μέχρι τον/την επαγγελματία που βρίσκεται διαρκώς εν κινήσει.

Για ακόμα περισσότερες επιλογές δώρων κάνε μια βόλτα από ένα κατάστημα Public ή μπες στο public.gr για να τις ανακαλύψεις! Και μην ξεχνάς ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών τα Public έχουν ετοιμάσει πολλά events και εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, και σε περιμένουν να τα επισκεφθείς!