Quantcast

Βραζιλία: Κακοποίησε τη σύζυγό του, τη σκότωσε και την έριξε από τον 4ο όροφο

Οργή έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του βίντεο όπου έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του 32χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του.

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και τις πρώτες αντιδράσεις του δράστη.

Το φονικό έγινε στη Βραζιλία και έχει συγκλονίσει τους πολίτες, από την ψυχρότητα του εγκλήματος και την ψυχραιμία του άνδρα.

Αρχικά την κυνήγησε και την ακινητοποίησε στο χώρο του υπόγειου γκαράζ του σπιτιού τους, ενώ όταν εκείνη έτρεξε προς το ασανσέρ, την κακοποίησε πριν τη στραγγαλίσει και ρίξει το άψυχο σώμα της από τον 4ο όροφο.

Στη συνέχεια ο 32χρονος, λέκτορας Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο, παίρνει τη σορό της συζύγου του και τη βάζει στο ασανσέρ, καθαρίζοντας τα ίχνη αίματος.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε, οι ιατροδικαστές, ωστόσο, αποφάνθηκαν ότι έχασε τη ζωή της από στραγγαλισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η 29χρονη είχε βίαιο τέλος, αφού πνίγηκε στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η σορός της βρέθηκε στο διαμέρισμά της στις 22 του περασμένου Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα ant1news.gr. Προσοχή, σκληρές εικόνες