Ο σεφ του real taste & style Γιώργος Γεράρδος και του εστιατορίου «Ανθός Γεύσεων», αλλά και του trendy «Hops»... υπογράφει, καθημερινά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από τις 6 το πρωί, ένα αξέχαστο γιορτινό ταξίδι γεύσεων.
Ο σεφ του real taste & style Γιώργος Γεράρδος και του εστιατορίου «Ανθός Γεύσεων», αλλά και του trendy «Hops»... υπογράφει, καθημερινά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από τις 6 το πρωί, ένα αξέχαστο γιορτινό ταξίδι γεύσεων.
Ο Γιώργος Γεράρδος προτείνει για την υποδοχή του νέου έτους το...New Year Burger με μοσχάρι Black Angus, φρέσκια ελληνική τρούφα και τηγανητό αυγό, αφράτες τηγανίτες με σιρόπι σφενδάμου και καπνιστό μπέικο ή λευκή και μαύρη σοκολάτα με ρούμι!
Και όχι μόνο…
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και δείτε το γιορτινό brunch του «Ηοps, beer and burgers»