Quantcast

«Γεύση» κρητικών προϊόντων στο Λεκανοπέδιο

Συμμετοχή της Περιφέρειας στο «7ο Agroquality Festival» και στο 4ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο ΣΕΦ.

Τα πιστοποιημένα-ποιοτικά Κρητικά προϊόντα παρουσιάστηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στο «7ο Agroquality Festival» και στο 4ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού, που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αττική.

Το Φεστιβάλ, που αποτελεί θεσμό στην παρουσίαση πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων, έδωσε την ευκαιρία στην Περιφέρεια Κρήτης να προβάλει σε ειδικό περίπτερο τη μοναδικότητα των προϊόντων της σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η ποιότητα, και η ποικιλία των προϊόντων της Κρήτης που παρουσιάστηκαν, εντυπωσίασε τους χιλιάδες επισκέπτες-καταναλωτές που είχαν την ευκαιρία να τα γευτούν και να ενημερωθούν για τη διατροφική τους αξία, από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης, Κατερίνα Ξυδάκη και Μαρία Γιαμπαζολιά.

Στην έκθεση, στο περίπτερο της Κρήτης, παρουσιάστηκαν πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα όπως τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, αλλαντικά, κρασιά κ.α .

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση εντάσσεται στην πολιτική εξωστρέφειας που υλοποιείται για την προβολή και στήριξη των ποιοτικών προϊόντων της Κρήτης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα πιστοποιημένα-ποιοτικά Κρητικά προϊόντα παρουσιάστηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στο «7ο Agroquality Festival» και στο 4ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού, που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αττική.

Το Φεστιβάλ, που αποτελεί θεσμό στην παρουσίαση πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων, έδωσε την ευκαιρία στην Περιφέρεια Κρήτης να προβάλει σε ειδικό περίπτερο τη μοναδικότητα των προϊόντων της σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η ποιότητα, και η ποικιλία των προϊόντων της Κρήτης που παρουσιάστηκαν, εντυπωσίασε τους χιλιάδες επισκέπτες-καταναλωτές που είχαν την ευκαιρία να τα γευτούν και να ενημερωθούν για τη διατροφική τους αξία, από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης, Κατερίνα Ξυδάκη και Μαρία Γιαμπαζολιά.

Στην έκθεση, στο περίπτερο της Κρήτης, παρουσιάστηκαν πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα όπως τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, αλλαντικά, κρασιά κ.α.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση εντάσσεται στην πολιτική εξωστρέφειας που υλοποιείται για την προβολή και στήριξη των ποιοτικών προϊόντων της Κρήτης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.