Quantcast

PICANHA DAY από τη Μυρσίνη Λαμπράκη

Μάθετε όλα τα μυστικά των βραζιλιάνων για μια τέλεια picanha.
Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος στην 1η PICANHA DAY by Mirsini Lampraki για να μάθεις όλα τα μυστικά των βραζιλιάνων για μια τέλεια picanha, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, 12:00, στο Mirsini Cookings Studio (Παπαφλέσσα 56, Ν. Ερυθραία).

Πως κόβεται; Πως περνιέται στις σούβλες; Πως ψήνεται; Με τι σερβίρεται;

Πάρε μπροστά σου το δικό σου κομμάτι picanha από black angus ακολούθησε τις οδηγίες της Master Grill Chef Μυρσίνης Λαμπράκης, κόψτη με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ψήστη στα κάρβουνα μόνος σου και απόλαυσέ την picanha σου the Brazilian way σε μια μεγάλη γιορτή ψησίματος!!!

Συμμετοχή: 120€ (περιλαμβάνει ξεχωριστό κομμάτι picanha από μοσχάρι black angus για τον κάθε συμμετέχοντα, όλα τα απαραίτητα εργαλεία κοπής και όλα τα συνοδευτικά όπως σαλάτες, ποτά, γλυκά κτλ).



Menu

Picanha Rotisserie
Picanha Steak
Λουκάνικα
Σάλτσα Chimichurri
Σαλάτα με ανανά, μάνγκο, ψητές πιπεριές και hot chili sauce Brava
Σαλάτα με κινόα, μυρωδικά και κολοκυθάκι
Παγωτό σοκολάτα Callebo με καραμελωμένο μπέικον
Κρασί
Μπύρα

Πληροφορίες

Τηλ.: 2106148684, 2110124610
Email: mirsinicookings@gmail.com
www.foodvisions.gr/seminar/seminario-picanha