Quantcast

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Ο Γιώργος Γεράρδος μάς δίνει ιδέες και αφορμές για να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις πάνω σε κλασικές συνταγές φούρνου
Ο Γιώργος Γεράρδος μάς δίνει ιδέες και αφορμές για να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις πάνω σε κλασικές συνταγές φούρνου.

Δοκιμάστε: Κουνουπίδι με μπεσαμέλ γκρατινέ, Χειμωνιάτικο μπριάμ φούρνου με μυρώνια, Κρεμμυδοσαλάτα φούρνου, Ουρά μόσχου με κόκκινο κρασί και μέλι, Καρότα φούρνου με βούτυρο και μέλι, Σιγοψημένο χοιρινό κότσι με μπίρα, Ρυζόγαλο ταψιού με βανίλια και Τριφτή μηλόπιτα με νιφάδες βρώμης.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.