Quantcast

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Από το σπήλαιο στην κουζίνα: Μια αναδρομή στην ιστορία του φούρνου και αντιπροσωπευτικές συνταγές από 7 διαφορετικές χώρες.
Από το σπήλαιο στην κουζίνα: Μια αναδρομή στην ιστορία του φούρνου και αντιπροσωπευτικές συνταγές από 7 διαφορετικές χώρες.

Δοκιμάστε: Φασόλια στον φούρνο από τα Απαλάχια Ορη στην Αμερική, Κρεμμύδια γεμιστά από τη Γαλλία, Γουρουνάκι στον φούρνο από τη Βραζιλία, Panackelty από την Αγγλία, Πέστροφα σε φύλλο μπανάνας από την Ταϊλάνδη, Arnadí από την Ισπανία και Γαλατόπιτα από τη Νότιο Αφρική.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.