Quantcast

Τα τρόφιμα που δεν έχουν χοληστερόλη αλλά βοηθούν να αυξηθεί

Όταν αναφερόμαστε στην χοληστερόλη εννοούμε το λιπίδιο που όταν βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο αίμα επιβαρύνει το καρδιαγγειακό μας σύστημα.
Όταν αναφερόμαστε στην χοληστερόλη εννοούμε το λιπίδιο που όταν βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο αίμα επιβαρύνει το καρδιαγγειακό μας σύστημα.

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι για την μείωση της θα πρέπει να αποφεύγουμε το πολύ κόκκινο κρέας, τις πέτσες, το ορατό λίπος, τα τυριά, τα εντόσθια κ.λ.π.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr