Quantcast

Διατροφή και καρκίνος του στομάχου: Οι παράγοντες κινδύνου

Ποιοι είναι οι προστατευτικοί παράγοντες

Προστατευτικοί παράγοντες

- Σκόρδο ακατέργαστο ή ελαφρά μαγειρεμένο

- Τρόφιμα πλούσια σε καροτενοειδή και λυκοπένιο

- Ψάρια

- Τσάι

- Πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Α και ασκορβικό οξύ

- Ψύξη των τροφίμων μειώνει τους πιθανούς κινδύνους

- Λαχανικά: κρεμμύδια

- Βιταμίνη C: προστατευτική δράση ιδιαιτέρως εναντίον του Helicobacter Pylori

- Κίτρινα κρεμμύδια

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr