Quantcast

Γιάννης Πετράκης στον Real fm 97,8: «Όλα ανοιχτά στα ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής»

«Είναι πρόοδος για το ποδόσφαιρο μας να κρίνεται ο τίτλος και οι θέσεις για την Ευρώπη στην τελευταία αγωνιστική» ανέφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης στον Real fm 97.8, σχολιάζοντας την σημερινή τελευταία αγωνιστική των πλει οφ στην Σούπερ Λιγκ.

Χαρακτήρισε ανοιχτά τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, λέγοντας: «είναι παιχνίδια χωρίς επόμενη μέρα. Πολύ δύσκολα ματς στην διαχείριση τους, που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όμως όλο αυτό, δίνει ξεχωριστή αίγλη στο ποδόσφαιρο μας και σίγουρα ότι ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα αναδειχτεί στην τελευταία αγωνιστική βοηθάει ο κόσμος να έρθει στα γήπεδα».

Ο Γιάννης Πετράκης οδήγησε τον Παναιτωλικό στην παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε και για την νέα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Αγρινίου. «Στα πλει άουτ, η ομάδα έβγαλε την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορούσε και έτσι σωθήκαμε. Ήταν δουλειά όμως που έγινε σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν επιθυμία μου να συνεχίσω στον Παναιτωλικό και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό επιτεύχθηκε» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Real sports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη.