Quantcast

Σοκ στη Βραυρώνα με νεκρό βρέφος - Ο πατέρας ομολόγησε ότι το πέταξε στα σκουπίδια

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πέντε μηνών έμβρυο βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε σακούλα.

Ο πατέρας του νεογνού ομολόγησε ότι αυτός το πέταξε στα σκουπίδια. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι δεν το σκότωσε, αλλά είχε γεννηθεί πρόωρα και νεκρό.

Οι γονείς του βρέφους έχουν συλληφθεί από τις Αρχές. 

 

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως εάν το βρέφος δολοφονήθηκε εν ζωή ή γεννήθηκε νεκρό.

«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα από το Νεπάλ πήγε χθες το βράδυ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, σε δημόσιο μαιευτηριο με αιμορραγία. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. 

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Ο γυναικολόγος ανέφερε πως οι γονείς του βρέφους έδειξαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.