Quantcast

DoValue Greece: “Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των παιδιών της ΑΡΣΙΣ”

Η doValue Greece, εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών πληρωμών, με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και με γνώμονα την αλληλεγγύη, αναβάθμισε ενεργειακά το κτίριο του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο.

Η πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της doValue Greece με τίτλο «Αξίες Ζωής», αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για την προώθηση των αξιών του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Το πρόγραμμα «Αξίες Ζωής» εστιάζει σε δράσεις που εστιάζουν στον άνθρωπο και τις αξίες της ζωής, με έμφαση στους ευάλωτους πληθυσμούς και στη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο της δράσης, αντικαταστάθηκαν συνολικά 35 κουφώματα (παράθυρα και μπαλκονόπορτες) με πιστοποιημένες ενεργειακά κατασκευές. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να εξασφαλίσει εξοικονόμηση κόστους σε ψύξη, θέρμανση και φωτισμό, καθώς και μείωση των ενεργειακών αναγκών έως και κατά 30%. Παράλληλα, θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των 21 παιδιών, ηλικίας 6-18 ετών, που φιλοξενεί η Δομή.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην doValue Greece για την πολύτιμη υποστήριξή της», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ΑΡΣΙΣ. «Η ενέργεια της εταιρείας να αναβαθμίσει ενεργειακά το κτίριο της Δομής μας αποτελεί ύψιστης σημασίας πράξη, καθώς θα συμβάλει σημαντικά στην εξασφάλιση ενός πιο υγιεινού και άνετου περιβάλλοντος για τα παιδιά που φιλοξενούμε. Η αλληλεγγύη και η στήριξη που επιδεικνύει η doValue Greece προς τους ευάλωτους πληθυσμούς αξίζει ειλικρινή συγχαρητήρια».

Η doValue Greece, όντας μια εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί συστηματικά δράσεις ΕΚΕ, με στόχο να στηρίξει την κοινωνία και να συμβάλει στην ευημερία των πολιτών. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία:

  • Στηρίζει το καινοτόμο πρόγραμμα Υποστηρικτικής Ιατρικής για καρκινοπαθείς «Δίπλα στη Γυναίκα», στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.
  • Στέκεται δίπλα στους μαθητές των ακριτικών νησιών και των εκπαιδευτικών κοινοτήτων, προσφέροντας υποτροφίες και τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Πρόσφατα ενεργοποίησε το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Υπευθυνότητας που αποσκοπεί στην επιμόρφωση των νέων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η δράση αναβάθμισης του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της αφοσίωσης της doValue Greece στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.