Quantcast

Νίκος Κακλαμανάκης: Διαψεύδει τα περί υποψηφιότητάς του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Σε δήλωσή του ο χρυσός ολυμπιονίκης αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζομαι σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ από ανέλεγκτα δημοσιεύματα MME, με αποτέλεσμα να έχει διαχυθεί αυτή η είδηση στο ελληνικό κοινό.

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις ειδήσεις αυτές, περί της δήθεν υποψηφιότητάς μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ευρωεκλογές και αναφέρω ότι ουδέποτε   έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου αυτή,  ως υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Άλλωστε και στο παρελθόν,  ουδέποτε έχω αποδεχθεί,  καθ΄όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου σταδιοδρομίας, προτάσεις να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο της χώρας μας,  με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Δεν με εκπροσωπεί τίποτε άλλο εκτός από τα χρώματα της πατρίδας μας. Ο αγώνας που δίνω για το δικαίωμα στην αλήθεια και για τις ευκαιρίες των νέων στα όνειρά τους, με όλο το κόστος που έχω επωμισθεί, δεν κατευθύνεται ποτέ από πολιτικά χρώματα. 

 Στην Ελλάδα οφείλω, ως ακτιβιστής της αλήθειας,  να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κοινό καλό,  για όλους τους Έλληνες,  μακριά από κάθε πολιτική σκοπιμότητα και προσωπική ιδιοτέλεια.  Θα συνεχίσω να  νοιάζομαι, να εκφράζομαι ελεύθερα, επιμένοντας  και υπομένοντας, χωρίς να τα παρατάω ποτέ,  χτίζοντας και εγώ μέσα από το '' στίβο ''  της  δικής μου ζωής,  ό,τι διαχρονικά γκρεμίζει, στον τόπο μας η κατάχρηση κάθε μορφής εξουσίας. 

“Παρά το προσωπικό κόστος αξίζει τελικά να μην συμβιβάζεσαι και να επιμένεις. Να μην υποχωρείς και να μην παραχωρείς. Και κυρίως να μην κάνεις εκπτώσεις στις αξίες σου, οι οποίες μπορεί αν τις αθετήσεις να σου δώσουν μία εφήμερη δόξα ή οικονομικά οφέλη, αλλά δεν θα σε αφήσουν να κοιμηθείς ήσυχα τα βράδια”. (Νικος Πασσάς, παγκοσμίου φήμης Καθηγητής εγκληματολογίας και Ποινικής δικαιοσύνης, Συνέντευξη LIFO 12-7-2018)».