Quantcast

Πύργος: Διαρρήκτης εισέβαλε σε βενζινάδικο με βανάκι - Βίντεο

Το ποσό που απέσπασε ήταν μικρό, ενώ η ζημιά που προκάλεσε ήταν περιορισμένη.

Με έναν αρκετά... επιδέξιο και εντυπωσιακό τρόπο εισέβαλε ένας διαρρήκτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (17/4) στον Πύργο. Σύμφωνα με το ilialive.gr ληστής διέρηξε το βενζινάδικο με «αριστοτεχνικό τρόπo», εντυπωσιάζοντας τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Ο δράστης έφτασε στο πρατήριο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με ένα βαν που είχε κλέψει από άλλη γειτονική επιχείρηση. Πλησίασε προσεκτικά σταμάτησε ελάχιστα εκατοστά από την πόρτα και στη συνέχεια πάντα οδηγώντας το βαν, με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα, χωρίς να σπάσει το τζάμι της πόρτας την «γκρέμισε».

Έπειτα βγήκε από το βαν, μπήκε στο χώρο του καταστήματος του πρατηρίου και άρχισε να ψάχνει για χρήματα. Ένα κλειδωμένο συρτάρι τον καθυστέρησε και βγήκε ξανά στο όχημα ψάχνοντας για κατσαβίδι. Βρήκε ένα και επέστρεψε για να παραβιάσει το συρτάρι. Τελικά βρήκε ένα μικρό χρηματικό ποσό, έκλεισε την πόρτα για να μη φαίνεται άμεσα παραβιασμένος ο χώρος και έφυγε.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, φορά μπουφάν με κουκούλα, που τραβά ακόμα περισσότερο για να μην καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας το πρόσωπό του.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης όταν έφτασε ο γιος του ιδιοκτήτη και ο εργαζόμενος της επιχείρησης, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δράστης φέρεται να διέρρηξε και άλλη επιχείρηση σε κοντινή απόσταση.

Ο φερόμενος δράστης της διάρρηξης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης. Είναι 23 ετών με παρελθόν σε ανάλογες πράξεις και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.