Quantcast

Νίκολας Κέιτζ: Ο γιος του κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του - Αναζητείται από τις αρχές

Ο Γουέστον Κέιτζ κατηγορείται ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του Κριστίνα Φούλτον, η οποία εθεάθη με μαυρισμένο μάτι.

Ο μεγαλύτερος γιος του Νίκολας Κέιτζ αναζητείται από τις αρχές του Λος Άντζελες προκειμένου να περάσει από ανάκριση, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τη μητέρα του, Κριστίνα Φούλτον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι της Κριστίνα Φούλτον την προηγούμενη Κυριακή 28 Απριλίου, με τον 33χρονο Γουέστον Κέιτζ να την ξυλοκοπεί και να την αφήνει με ένα μαυρισμένο μάτι και αρκετά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν μια λεκτική διαμάχη, η οποία είχε άσχημη εξέλιξη με τον 33χρονο και να επιτίθεται στη μητέρα του. Μάλιστα, στο σπίτι της πρώην συντρόφου του Νίκολας Κέιτζ κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και αρκέστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Πηγές από το περιβάλλον της Κριστίνα Φούλτον αναφέρουν πως η ίδια προσπαθούσε να παρηγορήσει τον γιο της σε κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε συναισθηματικής φύσεως. Για άγνωστο λόγο, ο 33χρονος της επιτέθηκε, ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι, με αποτέλεσμα οι αρχές του Λος Άντζελες να τον αναζητούν, καθώς ενδέχεται να κατηγορηθεί ακόμη και για κακούργημα.