Quantcast

Eurovision: Οι γκριμάτσες και το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ

Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision διαγωνίστηκε χθες η Ελλάδα, την οποία εκπροσώπησε η Μαρίνα Σάττι με το «ZARI». Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, οι τραγουδιστές των 10 χωρών που πέρασαν στον μεγάλο τελικό, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Εκεί εκτυλίχθηκε ένα περιστατικό με την Ελληνίδα τραγουδίστρια, το οποίο έγινε viral.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ενώ η εκπρόσωπος του Ισραήλ απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Μαρίνα Σάττι καταγράφεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες. Μάλιστα κάποια στιγμή η τραγουδίστρια ξάπλωσε στον πάγκο δείχνοντας σαν να την πήρε ο ύπνος.

Τα φωτογραφικά καρέ της Μαρίνας Σάττι προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις με την ίδια αλλά και ανθρώπους του περιβάλλοντός της στο Μάλμε της Σουηδίας όπου βρίσκεται, να δίνουν διευκρινίσεις.

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία» ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος της Ελληνίδας ερμηνεύτριας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gossip-tv.

«Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλοεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!», τόνισε επίσης.