Quantcast

Σήμερα με τη Realnews:«Αγνωστος εχθρός», το βιβλίο της δημοφιλούς συγγραφέως Αμίνα Ακτάρ, που απέσπασε τους επαίνους των κριτικών σε Wall Street Journal και Forbes

Η Ντούνια Αχμέντ έχει μια συνηθισμένη ζωή ή, τέλος πάντων, είχε κάποτε. Τώρα είναι η πρωταγωνίστρια ενός podcast αληθινού εγκλήματος. Αγνοείται έναν χρόνο και κανείς δεν ξέρει αν είναι νεκρή ή ζωντανή. Όμως η ιστορία της παθιάζει τους ακροατές, ενώ ο κόσμος παντού αγοράζει προϊόντα με το λογότυπο «Βρείτε την Ντούνια!».

Πριν την εξαφάνισή της, η Ντούνια ήταν μια επιτυχημένη φαρμακοποιός στη Νέα Υόρκη. Κόρη Πακιστανών μεταναστών, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον διαλυμένο αρραβώνα της και τον θάνατο της μητέρας της. Και τότε συμβαίνει κάτι που πραγματικά συνταράζει τον κόσμο της: κάποιος προσπαθεί να τη δολοφονήσει. Όταν ο παραλίγο δολοφόνος της καταλήγει νεκρός, η Ντούνια πιστεύει ότι τα χειρότερα πέρασαν.

Όμως μετά γίνεται κι άλλη απόπειρα εναντίον της…κι άλλη. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι ο ένοχος είναι κάποιος από το στενό περιβάλλον της. Η Ντούνια προσπαθεί απεγνωσμένα να καταλάβει τι συμβαίνει. Όταν μια πρόληψη της παιδικής της ηλικίας αρχίσει να μπαίνει στον κόσμο της, νιώθει σίγουρη ότι κάποιος, ή κάτι, πραγματικά την κυνηγάει.

Σήμερα με τη Realnews.